Přihlásit / Registrace
Novinka: elegantní baleríny Misty nově v bílé

Tipy na výlety po Česku

Cestování a Vasky k sobě neodmyslitelně patří. Proto využijme tuto dobu alespoň pro objevování krás Česka, které navíc teď pod sněhovou nadílkou vypadají ještě o to víc nevšedně a kouzelně. Stačí si utáhnout tkaničky a vyrazit poznávat. Ve Vaskách budete připraveni na všechna zimní dobrodružství!

Vasky cestují s Le Van

Vasky cestují s Le Van

Ve Vaskách do sněhových závějí na Ještědu

Prožijte zimní pohádku při cestě na zasněžený Ještěd. Nenechte se však hned ze začátku odradit množstvím turistů, kteří mají stejný nápad jako vy. Na samotný Ještěd vede hned několik značených cest, takže se určitě nebojte vykročit i do těch méně vychozených – v zateplených kotníkových botách se sněhu obávat nemusíte. Odměnou vám bude klidná procházka s kouzelnými výhledy a třeba i zábava při koulovačce.

Vasky na Ještědu

Tajemné Brdy ve středních Čechách

Když nám poprvé Vladimír zaslal fotky ze svých toulek ve svých farmářkách, byli jsme unešeni. Prozkoumával zde oblast Brd, která se nachází kousek od Příbrami. Jak se nám posléze sám svěřil: „Brdy jsou neobjevená krajina ticha. Nejsou tak turisticky přívětivé, jako jiné lokality u nás, ale mají své kouzlo. Nekonečné lesy, ve kterých se toulám celý den a vůbec nikoho nepotkám. Občas je potřeba sejít z vyznačené cesty, abyste našli místa, o kterých se moc neví a mají svou tajemnou atmosféru. Úplně nejlepší je, když se mezi stromy prodírám hustou mlhou, může to být trochu strašidelný. Ale jak se říká, kdo se bojí, nesmí do lesa.“

Brdy ve Vaskách

Vystoupejte na horské hřebeny na Valašsku

Vitajte na Valašsku. Malebná příroda, roubené chalupy, dřevěné kostely a dechberoucí výhledy vás vezmou za srdce. Nevynechejte rozhodně vrch Miláň a Pustevny s turistickými chatami jako z pohádky – Maměnka a Libušín. Kožené farmářky Farm Low jsou na výšlapy přes zalesněné horské hřbety a hluboká údolí (jako) ušité.

Vasky v Beskydech

Vše na jednom místě v Orlických horách

Vydejte se na túru po dominantě východních Čech. Orlické hory jsou hustě protkané sítí turistických tras – ať už těch pěších, tak i běžkařských. Ale nemusíte se omezovat pouze procházkou po hřebenech hor. Samotné orlické podhůří je známé pro množství hradů a zámků. Tolik památek na jednom místě snad nikde jinde nenajdete, proto by byla škoda se alespoň na pár z nich nepodívat.

Orlickými horami ve Vaskách

Na skok do pohádky v jižních Čechách

Pohádkové hrady a zámky, rozmanitá příroda, kouzelné rozhledny nebo tajuplné podzemí – to i mnohem více slibují výlety po krásách jižních Čech. Při návštěvě rozhodně nevynechte Český Krumlov, který vás očaruje svou atmosférou. Projděte se středověkými uličkami, které jsou plné romantických zákoutí, a pokochejte se výhledem z hradeb na malebné oranžové střechy s bílými štíty. Zejména ženám na tyto zamilované procházky skvěle poslouží dámské kotníkové boty Lydie.

Vasky objevují krásy jižních Čech

Cestování v dodávce

Když jsme slyšeli příběh o cestovatelské dodávce Le Van, hned jsme byli očarováni. Monika Leová se svým manželem Martinem Košínem si splnili jeden ze svých snů a pořídili si 11 let starou dodávku. Bez váhání se pustili do její přestavby a proměnili ji v 1+kk na čtyřech kolech. To jim dodává svobodu v cestování na téměř jakákoliv místa po Evropě a možná i dále. Vzhledem k aktuální situaci vyrazili ve svých farmářkách pouze na výlety po Česku, ale i přesto zažili mnoho krásných zážitků. Momentálně je čeká rodičovské dobrodružství, ale jejich výlety v Le Vanu můžete sledovat na jejich instagramovém účtu.

Cestovatelská dodávka Le Van

Cestovatelská dodávka Le Van

Nejoblíbenější

Farm Medium Caramel

Farm Medium Caramel

2 999 Kč
NOVINKA
Hillside Waterproof Dark

Hillside Waterproof Dark

3 499 Kč
Farm Low Brown

Farm Low Brown

3 299 Kč
Nejžádanější
Farm Medium Black

Farm Medium Black

2 999 Kč
Farm Low Caramel

Farm Low Caramel

3 299 Kč
Farm Medium Brown

Farm Medium Brown

2 999 Kč
Hillside Dark Brown

Hillside Dark Brown

3 299 Kč
Farm Low Green

Farm Low Green

3 299 Kč

Nevybrali jste si?

#vaskynacestach

Byli jste na nějakém zajímavém místě, nebo někam plánujete jet? Budeme rádi, když přidáte svůj krok k dílu a dáte nám vědět, kam jste se ve svých Vaskách vydali. Napsat nám můžete na sociální sítě, nebo na e-mail: marketing@vasky.cz.

sdílet

Další příběhy

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Naše největší prodejna v centru Prahy se od 16. března do začátku září dočasně uzavře.

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Kouzelně prožité svátky tradičně předchází velký shon a vybrat báječný dárek může dát pěkně zabrat. Zvlášť pro muže, kteří často tvrdí, že nic nepotřebují. Nezoufejte! Vybrali jsme pro vás k Vánocům naše nejlepší Vasky pro muže. Tady jsou.

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

S Vánocemi na dosah ruky přichází i výzva najít ty nejlepší dárky pro své blízké. Ve Vaskách jsme se na to připravili a spěcháme vám na pomoc s pár tipy. Nevíte, co dát své drahé polovičce, mamince nebo babičce? Pojďme se na to podívat!

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Z brigádnice retail manažerkou za pouhé tři roky

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Naši snahu o záchranu legendární české firmy Botas jste možná zaznamenali. Abychom dali dohromady finance potřebné na odkoupení značky, spustili jsme výprodej pro Botas, který zlevnil vybrané Vasky až o 33 %.

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Boty, kožené doplňky, oblečení a teď už i hodinky? Ve Vaskách se pořád něco děje. Zmíněné hodinky jsou ale skutečnou specialitou, protože existuje jen jeden jediný kus.

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Malý náhled do zlínské výroby.

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky slaví sedm let a chystají hned několik novinek. Po úspěšném otevření dvou nových prodejen přibude na jaře další a nebudou chybět ani nové produkty. Nahlédněte do zákulisí příprav a zjistěte, co všechno je letos v plánu.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?

Vytvořit účet

Pohodlně sledujte vaše objednávky na jednom místě a mějte k nim snadný přístup.

Už máte svůj účet? Přihlásit se