Přihlásit / Registrace

Čtyři lokální značky, jeden nezapomenutelný dárek

Co vznikne, když své síly spojí čtyři lokální značky? Slibný výsledek na sebe nenechá čekat! Limitovaná edice adventního boxu od Čokoládovny JANEK je přesně takový případ, kdy dala spolupráce vzniknout něčemu neopakovatelnému. Věnujte letos dárek, na který se nezapomíná: Už jenom proto, že ho obdarovanému bude dlouhé roky připomínat jedna z jeho součástí, kožená peněženka od Vasek.

Dárek s lokálním původem

Lokální řemeslná výroba je z jedním ze základních pilířů, na kterých stavíme své fungování. Každý náš výrobek je vytvořený několika páry zkušených rukou zlínských ševců a šiček.

Právě proto je nám ctí, že se i jeden z našich výrobků dostal do tak vybrané společnosti. Tu totiž tvoří poctivé místní produkty, s láskou vyrobené v Čechách a na Moravě. Přesně jako ty naše. Vychutnáte si tak například 14letou (a jedinou!) šarži Žufánkovy Mirabelkovice, na Moravě upraženou kávu COFFEESPOT nebo sladký čokoládový výběr toho nejoblíbenějšího od Čokoládovny JANEK.

Do boxu plného vybraných delikates, tak dobrých, že se po nich jen zapráší, jsme přispěli výrazně trvanlivějším dárkem. Peněženka Sandy, na míru příhodně vybarvená do čokoládově hnědé barvy, vás bude doprovázet na každém dalším kroku.

Základem je spolupráce

Těší nás spolupráce s firmami, ke kterým nás pojí podobné hodnoty. Za sebou už máme třeba kolaboraci s Preciosou, která zdárně obnovuje zdejší sklářskou tradici, nebo s ponožkárnou lokálních designerů We Are Ferdinand, kteří pro nás vyrábí úžasně měkké ponožky. Společně s elektronickou firmou Samsung jsme zašli ještě o krůček dál. Když je uveden na trh nový smartphone, proč ho neoslavit teniskami v ladících barvách? Kromě Samsungu Galaxy S20 FE tak spatřila světlo světa i další novinka: Teny Mint.

Základem je spolupráce. Právě ta vede k ideálnímu výsledku, který v sobě nese nezaměnitelný rukopis obou firem. Fantazii meze neklademe, žádný nápad není příliš ambiciózní! Na naše doplňky i boty dokážeme vyrazit iniciály nebo firemní logo, barevnost zvládneme přizpůsobit osobnímu vkusu nebo vizuální identitě firmy, rádi ale vyvineme i produkt přímo na míru. A všechny vyrábíme ručně ve Zlíně.

Aside background image
sdílet

Další příběhy

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Naše největší prodejna v centru Prahy se od 16. března do začátku září dočasně uzavře.

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Kouzelně prožité svátky tradičně předchází velký shon a vybrat báječný dárek může dát pěkně zabrat. Zvlášť pro muže, kteří často tvrdí, že nic nepotřebují. Nezoufejte! Vybrali jsme pro vás k Vánocům naše nejlepší Vasky pro muže. Tady jsou.

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

S Vánocemi na dosah ruky přichází i výzva najít ty nejlepší dárky pro své blízké. Ve Vaskách jsme se na to připravili a spěcháme vám na pomoc s pár tipy. Nevíte, co dát své drahé polovičce, mamince nebo babičce? Pojďme se na to podívat!

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Z brigádnice retail manažerkou za pouhé tři roky

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Naši snahu o záchranu legendární české firmy Botas jste možná zaznamenali. Abychom dali dohromady finance potřebné na odkoupení značky, spustili jsme výprodej pro Botas, který zlevnil vybrané Vasky až o 33 %.

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Boty, kožené doplňky, oblečení a teď už i hodinky? Ve Vaskách se pořád něco děje. Zmíněné hodinky jsou ale skutečnou specialitou, protože existuje jen jeden jediný kus.

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Malý náhled do zlínské výroby.

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky slaví sedm let a chystají hned několik novinek. Po úspěšném otevření dvou nových prodejen přibude na jaře další a nebudou chybět ani nové produkty. Nahlédněte do zákulisí příprav a zjistěte, co všechno je letos v plánu.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?

Vytvořit účet

Pohodlně sledujte vaše objednávky na jednom místě a mějte k nim snadný přístup.

Už máte svůj účet? Přihlásit se