Přihlásit / Registrace
Oblíbené tenisky Vasky v šedé : Teny Grey nyní v předprodeji

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Naši snahu o záchranu legendární české firmy Botas jste možná zaznamenali. Abychom dali dohromady finance potřebné na odkoupení značky, spustili jsme výprodej pro Botas, který zlevnil vybrané Vasky až o 33 %. Našich aktivit si přirozeně všimla i česká média. Pojďte se spolu s námi podívat, jak se nám dařilo a čeho všeho Vasky během jediného týdne dosáhly.

Zprávy o konci značky Botas

Zpráva o konci Botas nás přirozeně zasáhla. Vždyť botasky tady s náma byly více než 70 let a obouvaly nejen naše rodiče a prarodiče, ale i sportovce světového formátu.

„Botas beru jako legendární českou značku s dlouholetou historií, ve které běhal i náš zlínský Emil Zátopek. A byla by velká škoda, kdyby tento kult nepokračoval dál,“

uvedl Václav Staněk už koncem ledna pro Právo, jeho prohlášení později citovaly Novinky.

A tak vznikl nápad na pokračování příběhu jedné krásné české značky. K jeho napsání nám sice chyběly potřebné finance, co jsme ale měli, byly plné sklady Vasek.

Spuštění výprodeje

Výprodej pro Botas odstartoval v pondělí 13. března a hned se setkal s úžasnou podporou. Přicházela hromada objednávek, komentářů i zpráv, ohlasy byly báječné. Ukázalo se, že lidé mají se značkou Botas spojenou řadu vzpomínek a záleží jim na její záchraně stejně jako nám.

„Bot máme na skladě dostatek. Teď je v rukou našich zákazníků, jak bude tento příběh pokračovat a zda Botas pojede i nadále, jen pod jiným majitelem. Věřím, že se nám to podaří a že zachováme legendární obuvnickou značku, která by rozhodně neměla zůstat jen historií,“

citoval Vaška Refresher.

Dosažení cíle a prodej 8 000 párů bot

Výprodej běžel do neděle, tedy sedm dní, během kterých naši zákazníci a zákaznice dokázali něco neuvěřitelného. Pomohli nám splnit cíl, který jsme si na začátku stanovili – prodat 8 000 párů. Před prodejnami v Praze a Brně se dokonce stály dlouhé fronty a všichni trpělivě čekali na své vysněné Vasky. O úspěchů, který patří nám všem, psal mimo jiné magazín Forbes.

„Během včerejšího večera byl zakoupený potřebný 8000. pár. Můžeme tak navázat na tradici legendární značky Botas. Bude to velká výzva, ale věříme, že to společně dokážeme,“

citoval portál E15 Anetu Zenkerovou, PR manažerku a mluvčí Vasek.

Plány a vize do budoucna

Václav Staněk nyní s majiteli firmy Botas řeší detaily plánovaného obchodu.

„Aktuálně jsme ve fázi, kdy jsme přijali cenovou nabídku majitelů Botas a připravujeme smlouvu. Do měsíce bychom ji měli podepsat. Současně pracujeme na potenciální první kolekci značky Botas, kterou bychom po podepsání smlouvy rádi představili,“

zmínil pro CzechCrunch a doplnil, že Vasky získaly

„dostatek prostředků na koupi ochranné známky a výrobního zařízení“.

Děkujeme za přízeň a podporu. Budeme vás pravidelně informovat o tom, jak příběh botasek pokračuje, tak nás nezapomeňte sledovat.
sdílet

Další příběhy

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Naše největší prodejna v centru Prahy se od 16. března do začátku září dočasně uzavře.

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Kouzelně prožité svátky tradičně předchází velký shon a vybrat báječný dárek může dát pěkně zabrat. Zvlášť pro muže, kteří často tvrdí, že nic nepotřebují. Nezoufejte! Vybrali jsme pro vás k Vánocům naše nejlepší Vasky pro muže. Tady jsou.

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

S Vánocemi na dosah ruky přichází i výzva najít ty nejlepší dárky pro své blízké. Ve Vaskách jsme se na to připravili a spěcháme vám na pomoc s pár tipy. Nevíte, co dát své drahé polovičce, mamince nebo babičce? Pojďme se na to podívat!

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Z brigádnice retail manažerkou za pouhé tři roky

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Boty, kožené doplňky, oblečení a teď už i hodinky? Ve Vaskách se pořád něco děje. Zmíněné hodinky jsou ale skutečnou specialitou, protože existuje jen jeden jediný kus.

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Malý náhled do zlínské výroby.

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky slaví sedm let a chystají hned několik novinek. Po úspěšném otevření dvou nových prodejen přibude na jaře další a nebudou chybět ani nové produkty. Nahlédněte do zákulisí příprav a zjistěte, co všechno je letos v plánu.

Limitovaná edice k 7. narozeninám Farm Limit 7

Limitovaná edice k 7. narozeninám Farm Limit 7

Sedm let, přes sto tisíc párů a miliarda kroků. Když jsem Vasky v roce 2016 zakládal, o těchto cílech jsem jen snil. Teď jsou realitou. Pro tuto speciální příležitost jsme nechali vyrobit limitovanou kolekci Farm Limit 7, která oslavuje sedm let našeho fungování.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?

Vytvořit účet

Pohodlně sledujte vaše objednávky na jednom místě a mějte k nim snadný přístup.

Už máte svůj účet? Přihlásit se