Přihlásit / Registrace
Duhové, bílé a černé Botas Classic – předprodejová sleva 500 Kč

Objevte Zlín s naším Vaškem

Kam jinam se v rámci česko-slovenského léta první vydat než do Zlína, města obuvi, které je i domovem Vasek. Zeptali jsme se proto našeho Vaška, jaká jsou jeho oblíbená místa a co ve Zlíně a jeho okolí rozhodně neminout, i když to třeba v průvodci nenajdete.

Kam se určitě podívat?

„Mým oblíbeným místem je hrad Lukov, kde je snad každý den ten nejkrásnější západ slunce."

Ačkoli je Zlín jedno z menších krajských měst České republiky s necelými 80 tisíci obyvatel, díky bohaté historii a mnoha zajímavým místům rozhodně stojí za návštěvu. „Co bych ve Zlíně určitě doporučil navštívit jsou místa spojená s Tomášem Baťou. Třeba areál Svitu – oblast bývalých obuvních továren, kde dnes sídlí i logistické centrum Vasek.” Zlínu dominuje Baťův mrakodrap, tzv. „jednadvacítka“, na který můžete vyjet výtahem, a užít si odsud výhled na celé město. Taky v něm najdete výtah páternoster, technický skvost, kterých už je na světě jen pár. V okolí Zlína najdete i historický větrný mlýn, rozhledny a hrady. Za návštěvu stojí i zlínská ZOO, kde si kromě zvířat a procházky po visutém mostě v tropickém skleníku, kde nad vámi létají papoušci, můžete prohlédnout i zámek Lešná.

Další zajímavá místa, na která stojí za to se podívat, najdete na Zlínsko a Luhačovicko, nebo v mapě USE-IT Zlín. Pokud máte Zlín taky prozkoumaný, budeme moc rádi, když nám nasdílíte svůj tip. Přidejte fotku na Instagram nebo Facebook a označte ji hashtagem #vaskynacestach.

Kam na oběd, kafe nebo na párty?

Zlín je mimo jiného i studentské město a jako takový je plný skvělých kaváren, hospůdek a restaurací. “Za mě nemůžu zapomenout na Kavárnu Továrnu. Sice kafe nepiju, ale mají i super domácí limonády a bagety. A taky to tam prakticky začalo, když právě v Továrně jsem se sešel s jedním z prvních zájemců o Vasky.” Milovníci masa i vegani si přijdou na své v Bůrgeru v parku Komenského, kde za pěkného počasí nejlépe nasajete atmosféru Zlína.

Ve kterých Vaskách se do města vydat?

Do ulic města Vašek vyráží ve hnědých Vaskách Teny. Elegantní barva, pohodlný střih a fakt, že je můžete vzít prakticky k čemukoli z nich dělají ideální boty. Pokud v létě preferujete pohodlí otevřené obuvi, tak sandály Cross jsou pro vás to pravé. Můžete si vybrat ze čtyř barev a díky anatomicky tvarované stélce, kterou mají společnou s pantoflemi a pásku přes patu jsou skvělými parťáky pro všechna letní dobrodružství.

Aside background image
sdílet

Další příběhy

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Naše největší prodejna v centru Prahy se od 16. března do začátku září dočasně uzavře.

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Kouzelně prožité svátky tradičně předchází velký shon a vybrat báječný dárek může dát pěkně zabrat. Zvlášť pro muže, kteří často tvrdí, že nic nepotřebují. Nezoufejte! Vybrali jsme pro vás k Vánocům naše nejlepší Vasky pro muže. Tady jsou.

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

S Vánocemi na dosah ruky přichází i výzva najít ty nejlepší dárky pro své blízké. Ve Vaskách jsme se na to připravili a spěcháme vám na pomoc s pár tipy. Nevíte, co dát své drahé polovičce, mamince nebo babičce? Pojďme se na to podívat!

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Z brigádnice retail manažerkou za pouhé tři roky

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Naši snahu o záchranu legendární české firmy Botas jste možná zaznamenali. Abychom dali dohromady finance potřebné na odkoupení značky, spustili jsme výprodej pro Botas, který zlevnil vybrané Vasky až o 33 %.

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Boty, kožené doplňky, oblečení a teď už i hodinky? Ve Vaskách se pořád něco děje. Zmíněné hodinky jsou ale skutečnou specialitou, protože existuje jen jeden jediný kus.

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Malý náhled do zlínské výroby.

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky slaví sedm let a chystají hned několik novinek. Po úspěšném otevření dvou nových prodejen přibude na jaře další a nebudou chybět ani nové produkty. Nahlédněte do zákulisí příprav a zjistěte, co všechno je letos v plánu.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?

Vytvořit účet

Pohodlně sledujte vaše objednávky na jednom místě a mějte k nim snadný přístup.

Už máte svůj účet? Přihlásit se