Přihlásit / Registrace
Duhové, bílé a černé Botas Classic – předprodejová sleva 500 Kč

PRO VŠECHNY, KTEŘÍ CHTĚJÍ POMOCI #rouskyvsem

Naši milí,

v naší zlínské dílně šijeme roušky, co nám síly stačí. Bohužel naše výrobní ani finanční kapacity nejsou dostatečné, abychom pomohli všem. Mrzí nás to a uvědomujeme si, jak velký problém to momentálně je. Proto jsme se rozhodli, že to nenecháme jen tak.

Máme několik kontaktů na výrobny s kapacitami mnohem většími, než máme my. Získali jsme i kontakty na dodavatele materiálu. Velké firmy, které jsou schopny vyrobit tisíce roušek denně chtějí pomoci, ale na své vlastní náklady si je nemohou dovolit šít do nekonečna. A protože cítíme, že jsme na tuto situaci krátcí, dostali jsme nápad.

Rozhodli jsme se, že otevřeme transparentní účet – 5880051369/0800. Finance budou sloužit k výrobě roušek a následné distribuci těm, kteří je momentálně nejvíce potřebují – lékaři, sestry, záchranáři, pacienti. Dle našich informací je roušek v nemocnicích stále žalostně málo a jedna rouška pro zdravotníky na den prostě nestačí.

Věříme a doufáme, že tento problém stát brzy podchytí. Nechceme ale jen přihlížet a máme v plánu se do toho také pořádně obout. Společně s vámi. V případě, že bude financí více, než bude na výrobu roušek třeba, přerozdělíme zbylé peníze institucím a organizacím, které s koronavirem bojují. O všem vás budeme informovat a budeme se snažit být co nejvíce transparentní. Veškeré aktuální dění budeme přidávat tady, do sekce #RouskyVsem.

Velmi si vážíme míry iniciativy, která každým dnem roste a roste po celé České republice. Proto chceme, aby každý, kdo má touhu pomoci, měl tu možnost. Děkujeme za podporu ne nás, ale za podporu nás všech! #rouskyvsem #spolecnetozvladneme

Dobrovolné příspěvky můžete posílat na transparentní účet: 5880051369/0800 (transparentní účet se transparentním stane dle našich informací až po třech dnech, kdy zde budou viditelné všechny transakce od samotného založení účtu).

Pokud máte volné kapacity na výrobu, napište nám na: rouskyvsem@vasky.cz
Děkujeme, budeme vděční za každé sdílení,

Tým Vasky

sdílet

Další příběhy

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Naše největší prodejna v centru Prahy se od 16. března do začátku září dočasně uzavře.

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Kouzelně prožité svátky tradičně předchází velký shon a vybrat báječný dárek může dát pěkně zabrat. Zvlášť pro muže, kteří často tvrdí, že nic nepotřebují. Nezoufejte! Vybrali jsme pro vás k Vánocům naše nejlepší Vasky pro muže. Tady jsou.

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

S Vánocemi na dosah ruky přichází i výzva najít ty nejlepší dárky pro své blízké. Ve Vaskách jsme se na to připravili a spěcháme vám na pomoc s pár tipy. Nevíte, co dát své drahé polovičce, mamince nebo babičce? Pojďme se na to podívat!

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Z brigádnice retail manažerkou za pouhé tři roky

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Naši snahu o záchranu legendární české firmy Botas jste možná zaznamenali. Abychom dali dohromady finance potřebné na odkoupení značky, spustili jsme výprodej pro Botas, který zlevnil vybrané Vasky až o 33 %.

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Boty, kožené doplňky, oblečení a teď už i hodinky? Ve Vaskách se pořád něco děje. Zmíněné hodinky jsou ale skutečnou specialitou, protože existuje jen jeden jediný kus.

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Malý náhled do zlínské výroby.

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky slaví sedm let a chystají hned několik novinek. Po úspěšném otevření dvou nových prodejen přibude na jaře další a nebudou chybět ani nové produkty. Nahlédněte do zákulisí příprav a zjistěte, co všechno je letos v plánu.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?

Vytvořit účet

Pohodlně sledujte vaše objednávky na jednom místě a mějte k nim snadný přístup.

Už máte svůj účet? Přihlásit se