Přihlásit / Registrace
Duhové, bílé a černé Botas Classic – předprodejová sleva 500 Kč

Kam na výlet po Česku? Máme hned několik ověřených tipů

Prázdniny začínají! A s nimi přichází i čas výletů a objevování. Zaslali jste nám spoustu tipů na krásná místa v Česku i na Slovensku, která stojí za návštěvu a prozkoumání – kterým z nich se inspirujete vy? Využijte slunečné dny a vydejte se za letními zážitky.

Nezapomenutelný výhled na Český Krumlov

Klikaté úzké uličky a dechberoucí výhledy, při kterých máte celé město jako na dlani. Krásy Českého Krumlova se vydala objevovat i Adéla ve svých kožených pantoflích Cork Pink. Ty jsou díky pohodlné anatomické stélce a neokoukané růžové barvě skvělou volbou pro celodenní procházky městem.

Tip od Adély: Jeden ze skvělých výhledů na krumlovský zámek najdete hned za Městským divadlem, kde si můžete dát i kávu na cestu v divadelní kavárně.

Aside background image

Den jako z pohádky

Na další z českých klenotů narazíte jen půl hodiny od Českého Krumlova – pohádkový zámek v Hluboké nad Vltavou a jeho překrásné zahrady by bylo škoda minout. Ve svých pantoflích Cork Black sem vyrazila i naše zákaznice Tereza.

Tip od nás: Nahlédněte v rámci prohlídky zámku do soukromých pokojů, kuchyně i na vyhlídkovou věž. Nezapomeňte na cestu s sebou přibalit piknikový koš s dobrotami a svůj pohádkový výlet zakončit v zámecké zahradě.

Aside background image

Objevte krásy Zlína

V rámci česko–slovenského léta nám ukázal náš Vašek svá oblíbená místa ve Zlíně, které rozhodně stojí za návštěvu. Na výlet se sem s rodinou vydala i Erika, která na cestu zvolila kožené pantofle Mary Pink. Jejich klasický střih s hravou růžovou ve spojení s benefity našich pantoflí z nich dělá ideální letní boty.

Tip od Eriky: Nejen dětem udělá radost návštěva místní zoo. Kromě zvířat z téměř celého světa na vás čeká hned několik průchozích expozic, v jedné z nich máte dokonce možnost pohladit a nakrmit rejnoky. V areálu zoo také můžete navštívit zámek Lešná.

Aside background image

Olomouc – město plné zážitků

Další české město, které se pyšní historii na každém kroku a bohatým kulturním životem. V Olomouci vás čeká nespočet nezapomenutelných zážitků, ať už jste milovník umění nebo gurmán. Ideální obuví na průzkum města a okolí jsou kožené sandály Cross, které vám díky anatomicky tvarované stélce a pásku přes patu poskytnou správnou podporu a pohodlí.

Tip od Majdy: Pokud chcete v jeden den stihnout co nejvíce zážitků, vydejte se na cestu městem na kole. Z velkých měst už můžete znát česká sdílená kola Rekola, která najdete i zde. Zapůjčení probíhá jednoduše přes aplikaci v telefonu a vyrazit s nimi můžete po městě i okolí.

Aside background image

Výlet za hranice

Láká vás dobrodružství za hranicemi? Navštivte naše sousedy na Slovensku! I tam najdete spoustu krásných měst, zachovalých památek a nespoutané přírody. Zákaznice Sylvia ve svých Vaskách navštívila Bojnický zámek, který můžete znát z mnoha filmů a pohádek.

Tip od nás: Na cesty městem doporučujeme páskové sandály Sany z nové kolekce. Jde o vzdušné a stylové boty, ve kterých díky pevné patě a nastavitelným páskům zvládnete procházky večerní Bratislavou i naučnou prohlídku zámku Bojnice.

Aside background image

Navštívili jste ve Vaskách zajímavé místo v Česku a Slovensku, o které se rádi podělíte? Využijte cestu Instagramu s hashtagem #vaskynacestach nebo nám napište na e-mail: marketing@vasky.cz.

sdílet

Další příběhy

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Naše největší prodejna v centru Prahy se od 16. března do začátku září dočasně uzavře.

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Kouzelně prožité svátky tradičně předchází velký shon a vybrat báječný dárek může dát pěkně zabrat. Zvlášť pro muže, kteří často tvrdí, že nic nepotřebují. Nezoufejte! Vybrali jsme pro vás k Vánocům naše nejlepší Vasky pro muže. Tady jsou.

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

S Vánocemi na dosah ruky přichází i výzva najít ty nejlepší dárky pro své blízké. Ve Vaskách jsme se na to připravili a spěcháme vám na pomoc s pár tipy. Nevíte, co dát své drahé polovičce, mamince nebo babičce? Pojďme se na to podívat!

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Z brigádnice retail manažerkou za pouhé tři roky

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Naši snahu o záchranu legendární české firmy Botas jste možná zaznamenali. Abychom dali dohromady finance potřebné na odkoupení značky, spustili jsme výprodej pro Botas, který zlevnil vybrané Vasky až o 33 %.

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Boty, kožené doplňky, oblečení a teď už i hodinky? Ve Vaskách se pořád něco děje. Zmíněné hodinky jsou ale skutečnou specialitou, protože existuje jen jeden jediný kus.

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Malý náhled do zlínské výroby.

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky slaví sedm let a chystají hned několik novinek. Po úspěšném otevření dvou nových prodejen přibude na jaře další a nebudou chybět ani nové produkty. Nahlédněte do zákulisí příprav a zjistěte, co všechno je letos v plánu.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?

Vytvořit účet

Pohodlně sledujte vaše objednávky na jednom místě a mějte k nim snadný přístup.

Už máte svůj účet? Přihlásit se