Přihlásit / Registrace
Duhové, bílé a černé Botas Classic – předprodejová sleva 500 Kč

Méně je někdy více: Nakupujte s rozvahou

Věděli jste, že téměř polovina bot, které se na světě vyrobí, putuje kvůli nadprodukci do slev? U nás ve Vaskách si na slevy příliš nepotrpíme, do středy 1. prosince ale přece jen některé oblíbené modely pořídíte za zvýhodněnou cenu. Z výše slevy se vám sice možná nezatočí hlava, respektuje ale všechno, na čem nám záleží. Pokud si přece jen chcete v nákupní horečce udělat radost, podívejte se s námi, jak při tom zbytečně nepřitížit planetě ani peněžence.

1) Nakupujte s rozmyslem

Ve Vaskách preferujeme kvalitu před kvantitou. Věříme, že investice do jednoho či několika řemeslně propracovaných párů pro (téměř) každou příležitost zdaleka předčí plný botník. Právě proto naše boty vyrábíme v nadčasovém designu a kvalitě, která vydrží. Takové, se kterými vás čekají roky nošení, objevování a zážitků. Zkrátka boty, které budete mít rádi. A to respektuje i jejich cena. Ta se totiž odvíjí nejen od kvalitního materiálu, ale i od hodnoty poctivé ruční práce každého z 12 zkušených ševců, který se na výrobě Vasek podílí.

Vyberte si svůj nadčasový kousek:

Farm Medium Brown

Farm Medium Brown

2 999 Kč
Farm Medium Caramel

Farm Medium Caramel

2 999 Kč
Nejžádanější
Farm Medium Black

Farm Medium Black

2 999 Kč
Nejžádanější
Teny White

Teny White

2 799 Kč
Teny Blue

Teny Blue

2 799 Kč
Teny Caramel

Teny Caramel

2 799 Kč
Teny Pink

Teny Pink

2 799 Kč
Leny Black

Leny Black

2 599 Kč
Leny White

Leny White

2 599 Kč
Leny Grey

Leny Grey

2 599 Kč

2) Vybírejte moudře

V době rychlé módy, vyrobené především pro krátkodobou spotřebu, je o to důležitější a těžší najít obuv, která vydrží. Udržitelnost výrobku totiž kromě jeho samotného původu tkví i v mnoha opakovaných použitích. Obzvlášť u obuvi se vyšší počáteční investice vyplatí. Levné boty, které se zanedlouho rozlepí nebo proděraví, vás ve výsledku na jedno obutí vyjdou výrazně dráž než ty za vyšší cenu, které budete nosit dlouhé roky.

Jak ale poznáte, které to jsou? Základem dobré boty je především kvalitní materiál. Sázkou na jistotu je pravá kůže. Sledujte i zpracování boty: Šití po celém obvodu, které u nás najdete třeba u polobotek a většiny kotníkových bot, zaručuje vyšší odolnost než lepení. Dobrým ukazatelem kvality mohou být i recenze od předchozích zákazníků, zkuste si je pořádně prostudovat.

3) Dopřejte botám dlouhý život

Naši zkušení ševci udělali všechno pro to, aby vám dopřáli kvalitní boty na mnoho let. A dál už je to na vás. K tomu, abyste ve svých Vaskách mohli prožít spoustu dobrodružství, je třeba jim věnovat správnou péči. Můžeme ale slíbit, že se vám za ni odmění mnoha společnými (k)roky.

Život svých kožených bot prodloužíte snadno: Prvním krokem je důkladné vyčištění. O odstranění špíny i starých krémů se postará čisticí pěna na obuv. Následuje krémování a po něm ještě rozleštění. Na závěr použijte impregnaci na boty, díky které vám boty jen tak nepromoknou.

Podrobnější návod i s fotografiemi najdete v našem článku Jak pečovat o kožené boty.

Multiclean

Multiclean

199 Kč
Aside background image

A když se přece jen objeví nějaká vada, nebojte se boty nechat opravit, Vasky zkrátka do koše nepatří! Výměnu podrážky, sešití vypáraného švu nebo slepení zvládne každý dobrý švec.

Nenakupujte kvůli slevě, ale raději se slevou. Promyšlená investice do kvalitního výrobku, který s vámi prožije radosti i strasti mnoha dalších let, vám nakonec přinese mnohem více potěšení než impulzivní nákup. Za pravdu nám v tom jistě dá i spousta spokojených zákazníků, se kterými už se naše boty ze Zlína podívaly do 55 světových zemí.

sdílet

Další příběhy

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Budeme rekonstruovat prodejnu Na Příkopě

Naše největší prodejna v centru Prahy se od 16. března do začátku září dočasně uzavře.

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Vánoční tipy na nejlepší Vasky pro muže

Kouzelně prožité svátky tradičně předchází velký shon a vybrat báječný dárek může dát pěkně zabrat. Zvlášť pro muže, kteří často tvrdí, že nic nepotřebují. Nezoufejte! Vybrali jsme pro vás k Vánocům naše nejlepší Vasky pro muže. Tady jsou.

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

Vánoční rádce: 6 tipů na dárky pro ženy

S Vánocemi na dosah ruky přichází i výzva najít ty nejlepší dárky pro své blízké. Ve Vaskách jsme se na to připravili a spěcháme vám na pomoc s pár tipy. Nevíte, co dát své drahé polovičce, mamince nebo babičce? Pojďme se na to podívat!

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Adéla Mikulicová a její cesta ve Vaskách

Z brigádnice retail manažerkou za pouhé tři roky

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Výprodej pro Botas a 8 000 prodaných párů

Naši snahu o záchranu legendární české firmy Botas jste možná zaznamenali. Abychom dali dohromady finance potřebné na odkoupení značky, spustili jsme výprodej pro Botas, který zlevnil vybrané Vasky až o 33 %.

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Unikátní hodinky, které pomůžou dobré věci

Boty, kožené doplňky, oblečení a teď už i hodinky? Ve Vaskách se pořád něco děje. Zmíněné hodinky jsou ale skutečnou specialitou, protože existuje jen jeden jediný kus.

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Vydejte se s námi do zlínské výroby

Malý náhled do zlínské výroby.

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky otevřou další prodejnu a představí nové kolekce bot

Vasky slaví sedm let a chystají hned několik novinek. Po úspěšném otevření dvou nových prodejen přibude na jaře další a nebudou chybět ani nové produkty. Nahlédněte do zákulisí příprav a zjistěte, co všechno je letos v plánu.

Můj účet

Zapomněli jste heslo?

Vytvořit účet

Pohodlně sledujte vaše objednávky na jednom místě a mějte k nim snadný přístup.

Už máte svůj účet? Přihlásit se